Sofia Vähäjylkkä: Shopping och prinsesschoklad

onsdag 30 september 2015

Shopping och prinsesschoklad

Blev en lång och fullspäckad dag igår, därför hann jag inte blogga. Vaknade vid åtta på morgonen av att de ringde och behövde ha in en vikarie. En av brukarna var sjuk och fick lov att stanna hemma från sin dagliga verksamhet så det var bara upp och hoppa! Slutade vid tre, åkte hem och käkade och sen drog jag och lillasyster till stan och Kupolen för en vända shopping. Kom hem vid nio på kvällen så det var verkligen full fart från morgon till kväll. Fick med mig en del fint hem iallafall!


Tröja från New Yorker (99:-)
En svart och en grå bh från Cubus med 25% rabatt (313:-)
Vattenfast ögonbrynspenna från Isadora i färgen Light Brown (85:-)
Bästa pudret från Maxfactor i färgen Golden (105:-)

Och så hittade jag ju en massa god choklad! Frost-chokladen fick jag lov att köpa för den var så söt. Choklad med prinsessor på är alltid lite lite godare, haha. Tupla finns på Rusta och är en finsk choklad som hela min familj avgudar. Köpte alltid det när vi åkte båt över till mormor och morfar i Finland när vi var yngre men som tur är så finns den i Sverige nu, dock bara på Rusta vad jag vet. Ni måste testa den!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)