Sofia Vähäjylkkä: Veckans schema

måndag 24 augusti 2015

Veckans schema

Ny vecka igen! Har haft en skön morgon. Känt mig mer utvilad än på länge, ätit frukost i lugn och ro och pratat med mamma och pappa som precis kommit hem från en långhelg i Finland, gått ut med Bosse på morgonprommis och tagit en dusch. Nu känner jag mig redo för dagens jobbvända. Slutar runt elva ikväll då jag ska vara med och se hur de sena kvällsrutinerna ser ut så jag kan sköta det själv på fredag när jag jobbar natt. Läskigt, haha.

Här har ni mina planer för veckan:

3 kommentarer:

  1. jag hade teater idag och sen på onsdag och imorrn är det tidningsredaktion, sen vet jag inte riktigt :)

    sv: ja det är så jobbigt! Det tar ju väldigt mycket energi att det svänger så också
    kram

    SvaraRadera

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)