Sofia Vähäjylkkä: Vecka 36

söndag 30 augusti 2015

Vecka 36

Måndag igen och så här ser min vecka ut. Har sovit ut länge idag, tagit cykeln till LA:s kontor och gjort mina städtimmar, försökt få tag i min advokat som inte är den lättaste att få tag i, duschat och nu väntar jag på att vårdcentralen ska ringa upp mig så jag kan förnya mina mediciner som håller på att ta slut. Pjuh. Så länge blir det soffläge med en ny tidning.

3 kommentarer:

 1. Soffläge med en ny tidning lät nice. :)

  (Svar: Vilken uppfattning har du fått från din familj och släkt? Är det något som kommer upp ibland eller är det mer att du vet att de tror fast det är inget ni pratar så mycket om? Om du har några frågor får du jättegärna fråga! :))

  SvaraRadera
 2. Ser ut att bli en bra vecka :D

  SvaraRadera
 3. Skönt med lite soffläge!

  SvaraRadera

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)