Sofia Vähäjylkkä: Afterparty mood med fiske

söndag 26 juli 2015

Afterparty mood med fiske

Sluuuuut. Blev en festkväll igår, firade bland annat att min älskling fyllde år. ♥ Idag är jag mindre pigg. Dock inte på grund av baksmälla utan för att min kropp vägrar sova efter att jag druckit. Sov kanske tre till fyra timmar inatt och har varit uppe sedan halv sex imorse. Vi har också varit till Flosjön med Jonna och Daniel och fiskat lite till kräfttagningen som är den sjunde. Jonna som är så antifiske man kan bli fick en gädda på runt fyra kilo på kroken. Roligaste jag sett, vilken panik, haha.

Får se om det blir filmkväll eller om jag ska gå och lägga mig snart. Jobbar hela nästa vecka och vill vara pigg och alert, hehe. Har saknat jobbet nåt så fruktansvärt så ska bli jättekul att vara tillbaka på banan!


Två bilder från tidigare i veckan då jag, mamma, Bus och Jolle tog en prommis. Önskar vädret kunde skärpa till sig lite så man kan vara ute mer. Har tyvärr inte varit någon supersommar i år men vi har varit bortskämda två år så det var väl dags antar jag. Hoppas på en utlandsresa till slutet på nästa månad.

6 kommentarer:

 1. Fina bilder!

  sv: Ja verkligen, kan det bli sommar :)

  SvaraRadera
 2. Kul me en festkväll :)
  Grattis i efterskott till honom :)

  SvaraRadera
 3. så härliga foton :)

  sv: tack :)

  åh vad kul att du frågar :D
  den handlar om teatergruppen Astroteatern som jag tillhör, där alla har Aspergers syndrom och vår vardag :)
  http://www.svtplay.se/video/2676048/den-som-far-finnas/den-som-inte-far-finnas-avsnitt-1 länken till alla tre avsnitten. jag är mest med i avsnitt 2 :)

  kram på dig

  SvaraRadera

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)