Sofia Vähäjylkkä: Promenad, hosta och jordgubbsjakt

onsdag 3 juni 2015

Promenad, hosta och jordgubbsjakt

Onsdag redan. Dagarna går otroligt fort trots att jag mest är hemma under dagarna. Har dock känt på senaste tiden att jag är redo att börja jobba lite igen, det svåra är ju att jag inte har nån aning om hur hårt jag kan börja så det blir liksom inget spikat riktigt.
Har iallafall fått en tid nästa vecka att kolla upp min hosta jag haft sen januari (!) så på tisdag ska vi kolla upp eventuell astma. Tror inte riktigt på det, är mer inne på mykoplasmainfektion eller luftrörskatarr men eftersom VC som vanligt inte har några bra läkartider så får vi kolla upp astma först. Har aldrig haft det tidigare men fyra av sex syskon har ju det så det är kanske inte omöjligt.

Utöver det har jag och syrran tagit en promenad till Högbergsdammen med Bosse som älskar att springa runt vid vattnet och så har jag övningskört till Ica och fortsatt min jordgubbsjakt. Har fortfarande inte hittat de perfekta jordgubbarna men de brukar dyka upp i mitten av juni så får helt enkelt härda ut, haha.

Nu ska jag slå på gårdagens avsnitt av Mina två liv (bipolärdokumentär som går på SVT, tips!) att se på i väntan på maten.

1 kommentar:

  1. Vinn presentkort på 500kr hos Nstore!
    http://martinaolsson.myshowroom.se/51857/tavling-vinn-presentkort-pa-500kr-hos-nstore/

    SvaraRadera

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)