Sofia Vähäjylkkä: Nedtrappning

måndag 15 juni 2015

Nedtrappning

Har börjat trappa ner mina cigaretter igen. Gick superbra förra veckan tills det blev helg och fest, som vanligt, men nu är jag igång igen och ska verkligen lägga tid och energi på detta. Som jag berättat förut så har jag haft hosta och irriterade luftvägar sen i januari och när jag efter nedtrappningen började röka mer igen så blev det så klart värre. Var på astmakoll i början av förra veckan och det visade på misstänkt astma men det var väldigt otydligt så kommer antagligen få provbehandling med astmamedicin i några månader och se om det skett en förändring.

Det jag egentligen ville säga med detta inlägg är att ni som är i samma sits som jag, vill trappa ner eller sluta röka helt, borde ladda ner denna app! 7 Keys To Quit heter den, skapad av Nicotinell och är helt gratis. Toppen att ha en app som dessutom påminner, registrerar rökta cigaretter och hur mycket pengar man sparat och då och då ger olika notiser och pepp. Håller alla tummar att jag kommer klara av att hålla i nedtrappningen med hjälp av mitt lakritssnus och en hel massa envishet.

1 kommentar:

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)