Sofia Vähäjylkkä: Midsommardagen

lördag 20 juni 2015

Midsommardagen

Hade ni en fin midsommar igår? Det hade jag på många sätt. Fick en del dålig energi urrensat och sen avslutade jag jag och en del av familjen kvällen med kortspel och lite gott. Känns riktigt skönt att slippa baksmällan många dras med idag!

Min bakfyllefria dag har bestått av övningskörning, hämtat Felix vid tåget och nu har vi precis ätit supergod färskpotatis med smörsås och det överblivna grillade köttet från igår. Mums! Jag, mamma, pappa och småsystrarna har dessutom bokat en stuga i Göteborg från torsdag till fredag. Planen är Liseberg första dagen (aldrig varit dit tidigare så är som ett barn på julafton, haha) och Ullared andra dagen. Kommer bli superkul!


Bild på mig från gårdagen.

1 kommentar:

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)