Sofia Vähäjylkkä: Le finish midsommar

fredag 19 juni 2015

Le finish midsommar

Glad midsommar! Är en speciell dag idag för många svenskar. För mig också, men i och med min finska bakgrund så är den lite annorlunda faktiskt, ingen extremt stor högtid. Vi slänger något gott på grillen tillsammans med familjen och äter det med färskpotatis och avslutar med jordgubbsefterrätt och eventuellt några alkoholhaltiga drycker. Jag har aldrig varit med om att klä stången eller dansat små grodorna, kransar har jag gjort kanske två gånger men dom ser ut som att en treåring gjort dom och sen går dom sönder efter en timme typ. Lite tråkigt sådär. Brukar inte vara ute och fira med fest särskilt ofta heller men ska försöka dra ihop något med Oscar ikväll. Annars blir det en vanlig midsommar med kubb och hela köret :-)

Oavsett vad ni har för planer idag så önskar jag er alla en riktigt fin dag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)