Sofia Vähäjylkkä: Valborg på Cypern

fredag 1 maj 2015

Valborg på Cypern

Blev ett annorlunda valborgsfirande detta år! Satt uppe med hela gänget till väldigt sent igår. Jag, moster, hennes man, kompis och morbror drog iväg till Agia Napa klockan fyra på morgonen. Brukar oftast vara jag som är spontan och ingen vill haka på men nu var det nästan tvärtom, haha. Dansade, drack ett par drinkar och andades lustgas ur ballonger. Sjukt kul! Kommer älska den när/om jag ska föda barn nångång, höhö.

Vi kom hem runt klockan sex på morgonen, har sovit cirka tre timmar och sen gått upp till hotellfrukosten på en gång så jag är ganska trött. Dock har jag varit på jättebra humör hela dagen och mått bättre än de flesta andra. Skönt!

Hoppas ni har haft en fin valborg och får en fin start på maj!


Cypern är överraskande positivt faktiskt. Ett av de roligaste och finaste platser jag varit på (kolla stranden bara)! Enda som är lite negativt är att det inte är lika billigt som på de flesta ställen, men annars får Protaras fem toasters av fem. Utan tvekan!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)