Sofia Vähäjylkkä: Regn, stickningar och bilkörning

tisdag 26 maj 2015

Regn, stickningar och bilkörning

Vilket regnväder vi haft idag. Usch. Har egentligen inte så mycket emot regn överlag, kan vara ganska mysigt ibland faktiskt, men alla slemmiga djur som krälar över vägarna får mig verkligen att vilja spy. Vet inte var den fobin kommer ifrån egentligen men det är så sjukt vidrigt att jag går och bävar mig för att råka trampa på en mask. Usch, ryser.

Idag har jag iallafall varit i skolan en sväng. Fick träna på att sticka på en lösarm igen och jag längtar så mycket tills jag får göra det på riktigt! Det sjuka är att jag håller på att svimma och börjar kallsvettas så fort den där lösarmen eller mänskliga dockor kommer fram, trots att jag inte alls är sprut- eller nålrädd och är heller inte rädd för blod? Antar att det är något undermedvetet från min tid som psykiskt sjuk (låter som om jag är en mentalsjukhuspatient, haha) och det är extremt obehagligt. Får sätta mig ner en stund, ta frisk luft och sen köra på igen så brukar det gå bra.

Efter skolan har jag haft min första körlektion! Har varit nervös ända sen igår och som alltid så var jag nervös lite i onödan, men det hör väl till. Trots att jag inte körde så jättelänge så fick jag en hel del bra tips så jag är jättenyfiken på att köra mer nu, hehe. Giv mig körkooort!

En liten dos sommarblommor får avsluta denna dagen.

2 kommentarer:

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)