Sofia Vähäjylkkä: Min bästa burrito

torsdag 21 maj 2015

Min bästa burrito

Har haft blandade känslor för denna dag. Har varit full fart men ändå har jag känt mig seg och hängig. Wierd. Min dag började iallafall med en tripp till Fjäkelmyra då Bosse skulle klippas sommarfin. Övningskörde både dit och tillbaka och det kändes så skönt att den där stressade stadstrafiken gick så bra så nu ser jag framemot nästa gång istället för att bäva mig inför den, hihi.

Efteråt har jag legat död här hemma några timmar innan jag och lillasyster tog med Bosse på en långpromenad till Ica.

Imorgon är det tidig lektion som gäller så jag har faktiskt redan gått och lagt mig, tro det eller ej! Tvivlar på att jag somnar tidigare än vanligt (runt midnatt) men det är värt ett försök.

Hoppas ni har haft en fin torsdag. Puss!


Min gulleböna igår. Idag är han kortklippt och sommarfin!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)