Sofia Vähäjylkkä: Jordgubbsfrukost

måndag 25 maj 2015

Jordgubbsfrukost

Måndag och ny vecka. Är inte överdrivet pepp faktiskt, har varit lite i underkant när det gäller måendet ganska länge nu. Vet inte varför men kan nog ha mycket med att göra att jag har svårt att sova. Blir beroende av nässpray i perioder och försöker nu vänja av mig vilket inte är så jätteenkelt, haha.

Nu ska jag svara på lite kommentarer och göra ett tredje försök att få med hunden på promenad. Han har stenkoll på när mamma brukar komma hem så det lockar väl inte så mycket just nu och speciellt inte när det regnar.

Jaja, trevlig måndag vänner!

2 kommentarer:

  1. jag är då pepp över ny vecka! trots att jag kommer jobba arslet av mig.. men långledig till helgen, så det är det jag ser fram emot :)

    SvaraRadera

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)