Sofia Vähäjylkkä: Hejdå maj

söndag 31 maj 2015

Hejdå maj

Idag är det sista maj och sista dagen på veckan. Älskar att börja en ny månad på en måndag, det är det ultimata, haha. Min tanke är att köra stenhårt på mitt eget mående nästa månad. Lägga krut på bra kost, lite motion och bättre sömnrutiner. Det låter kanske enkelt men i och med min bipolaritet så är det ganska svårt. Mycket av aptit och sömnreglering sitter i hjärnan och i obalans mellan olika substanser och det är inget man kan förändra i en handvändning men det skadar ju inte att försöka bygga upp och underlätta. Hoppas ni hänger med och håller tummarna för mig!

Annars har jsg spenderat min söndag med lite övningskörning och familjemys framför Micke och Veronika. Helt okej avslutning på veckan!


Min bebis har också hängt med såklart. Han älskar att åka bil och spana efter hundkompisar ;-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)