Sofia Vähäjylkkä: 95 procent (och en kjol)

onsdag 20 maj 2015

95 procent (och en kjol)

Sitter och är fly förbannad just nu. Har kollat igen lite Debatt som jag brukar följa ibland när det är intressanta ämnen och det senaste avsnittet handlade om våldtäkt och våldtäktslagar. Visste ni att 95% av alla anmälningar inte leder till något straff? Det är så sjukt att jag vill kräkas. Något måste ju göras för att ändra den siffran. Vet inte hur positivt det var för mig att se den siffran just nu när jag själv har en anmälning om sexuellt ofredande som gås igenom hos polisen just nu. Blir bara så arg på allt.

Nåja. Ska försöka pusta ut nu när jag fått spy ur mig lite och lägger upp en bild på min outfit från sista kvällen på Cypern. Här ser ni också hur kjolen som jag köpte därborta ser ut på. Tycker så mycket om den!

1 kommentar:

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)