Sofia Vähäjylkkä: Watch out Cyprus

fredag 24 april 2015

Watch out Cyprus


Riktigt grå och trist lördag idag. Har dessutom gått på halvdos på Venlafaxin i två dagar nu då jag inte hunnit hämta ut nytt recept så jag mår inte helt hundra. Känns som det går stötar genom hela kroppen och att jag inte riktigt har kontakt med mig själv. Sjukt obehagligt. Venlafaxin är rena rävgiftet om man inte går på rätt dos.

Tänkte iallafall pigga upp dagen med att visa vårt fina hotell på Cypern som vi ska bo på nästa vecka. Har aldrig varit dit förut så det ska bli jättekul. Är helt förälskad i stranden! Blir i extas varje gång jag ser stränder med så klart vatten. Förhoppningsvis tar vi oss tid och åker och kikar på Black Pearl under veckan också. Ni vet båten som är med i Pirates of the Caribbean? Hade varit häftigt!

Bilder: ving.se

2 kommentarer:

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)