Sofia Vähäjylkkä: Mitt hjärta

fredag 10 april 2015

Mitt hjärta

Började min torsdagsmorgon (update: fredag idag ju!) med telefondejt med min kära vän Linda. Galet att man kan ha så mycket att babbla om att det går nästan två timmar! Jag är annars en person som inte är så förtjust att prata i telefon, har tidigare haft telefonskräck och dragit mig för att ringa till doktorn liksom. Men med vissa personer funkar det bara och jag är så tacksam att ha så fina personer i mitt liv.

En annan "person" som jag är oerhört tacksam för är min lilla parvel här nedanför. Att det finns så mycket hjärta och kärlek i en så liten kropp. När jag är som längst ifrån lycka och skratt är det han som lockar fram det i mig. "Det är bara en hund" brukar folk säga men för mig existerar inte en sån mening. Han är min största klippa när livet är som mörkast.

Lilla hjärtat.

3 kommentarer:

  1. Så härligt med såna vänner! Och jättesöt vovve :)
    SV Men då tycker jag absolut du ska testa dessa :D

    SvaraRadera
  2. Haha jag har inte heller koll på vad det är för dag längre ;D

    Svar: Tack! :) Ja, inte alls roligt att se sånt.. Många går ju bakom butiker för att ringa/röka.. Usch!

    SvaraRadera

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)