Sofia Vähäjylkkä: Full fart

torsdag 23 april 2015

Full fart

Pjuuuuh, andas. Hämtade upp ett nytt The Sims-spel vid lunchtid och har suttit i flera timmar och försökt installera det på min dator, fick lov att lägga in det på mammas och pappas istället då jag tydligen har världens sämsta grafikkort. Har även rensat klart i mina byrålådor så det ligger grejer överallt som ska sorteras plus att datorn har återställts då jag lyckades ladda ner ett virus på den för några dagar sen, haha.

Nu kan jag äntligen slappna av lite. Tänkte visa min fina klänning jag köpte på H&M igår. Fick med mig lite andra småprylar också. Klänningen kommer bli superfin till bruna ben. Tänkte inviga den på Cypern nästa vecka. Gud vad skönt att åka bort lite och ladda batterierna. Fyra dagar kvar!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)