Sofia Vähäjylkkä: Bipolar mood swings

fredag 24 april 2015

Bipolar mood swings

Haft tidig lektion idag som pågått hela förmiddagen. Var väldigt roligt att träffa Cajsa och Agneta som jag påbörjade omvårdnadsprogrammet med. Vi skiljdes då vi valde olika inriktningar men nu fick vi en liten reunion. Tog en fikapaus mitt i lektionen också då Cajsa fyllt år. Kändes som en toppenstart att sätta igång med skolan igen efter allt som hänt, hihi.

Efter jag kom hem har jag suttit framför The Sims och designat mitt drömhus. Har aldrig spelat så mycket på trean så det ska bli kul med alla "nya" funktioner och hänga med i simmarnas olika åldrar. Mitt psyke är dock helt slut efter den här dagen så nu ska jag bara fokusera på vila och återhämtning.


Och på tal om något helt annat så börjar april lida mot sitt slut. Har inte varit någon toppenmånad direkt men det är bara att sikta in sig på maj och skynda långsamt.

1 kommentar:

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)