Sofia Vähäjylkkä: Tävling hos Foki

söndag 8 mars 2015

Tävling hos Foki

Brukar vanligtvis inte delta i tävlingar men när jag såg Fokis tävling där man kan vinna en splitterny iPhone 6 så kan jag ju inte låta bli! Har lyckats haft sönder min ena telefon en gång redan och den jag har nu (fyran) har jag tappat ute i snön men har haft sån himla tur att ärliga och fina människor har lyckats få tag i mig så jag fått tillbaka den, haha. Dock laggar ljudknappen lite då och då, rätt störande, men det går ju att leva med. Sen tackar man ju inte nej till att byta upp sig direkt.

I tävlingen ingick det att man skulle välja en Halloweenutstyrsel från Evas Underkläder som man tror skulle passa Foki. Kikade igenom en hel del men tycker ändå att den här sjuksköterskedräkten var snyggast! Söt med vippig kjol, något jag direkt associerar med henne. Sen går det att göra outfiten helt ny med ett par färgade linser om man vill ha det ännu mer docksött eller kanske zombieaktigt.

Nu är det bara att hålla tummarna!

Maskeradoutfit - finns här.

1 kommentar:

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)