Sofia Vähäjylkkä: Room details

torsdag 12 mars 2015

Room details

Torsdag. Vaknade av att en sjuksköterska ringde mig för att boka tid för bland annat medicinuppföljning och informationsmöte kring bipolaritet. Antagligen blir det en period av nedtrappning och byte av medicin snart. Ser inte framemot nedtrappningen då jag hört av många som äter samma medicin att den är allt annat än rolig, men slutresultatet lär ju bli bättre om jag får en annan som funkar bättre.

Efter frukost fick jag ett ryck och städade mitt rum som såg ut som ett bombnedslag, tränade ett pass styrka, åt mellis i form av färskpressad apelsin och banan, och tog sen en liten prommis med systrarna och Bosse. Nu längtar jag efter maaaat och att Felix ska komma tillbaka hit till helgen. ♥

3 kommentarer:

  1. Du har hunnit med mycket =) Härligt :)

    SvaraRadera
  2. Usch! Det är verkligen jobbigt att trappa ner på medicinen då man till en början mår skitdåligt verkligen. Men förhoppningsvis så blir det ju bra i slutändan och det är ju det som är huvudsaken. Får jag fråga vilken medicin du äter? Själv så äter jag sertralin som är mot depression. Dock tycker jag den funkar skitdåligt. Mår inte direkt bättre utav att ta den faktiskt vilket känns surt. Har ätit den i många år också. Ända sedan jag blev sjuk och det är 7 år sen..

    Så himla skönt att ta tag i städningen också! Så härligt när man får såna ryck och bara tar tag i allt och röjer järnet! Själv så hängde jag tvätt idag haha vilket inte händer ofta. Tror fan pappa tappade hakan när jag stod där och hängde tvätten haha :')

    sv: Men gud vad skönt <3 Det glädjer mig verkligen att din syster är såpass förståndig och kan se på sjukdomen med friska ögon också och själv inse att hon är sjuk. Så bra när man söker hjälp i tid och inser att man behöver hjälp. Allt blir så mycket lättare då <3

    SvaraRadera

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)