Sofia Vähäjylkkä: När kroppen är anti-ananas

fredag 6 mars 2015

När kroppen är anti-ananas

Alltså mitt gottishandlande idag gick allt annat än bra. Wildchipsen smakade inte alls som jag förväntat mig, har antagligen blivit för bortskämd av Felix som köper eller gör torkat kött själv, så blev rätt besviken. Ananasen smakade däremot underbart! Älskar färsk ananas (har dock bara ätit det en gång tidigare) men insåg efter idag att jag inte tål det. Åt två skivor innan jag fick lov att ge upp. Tungan började stickas, sved som tusan i mungiporna som blev helt röda, läpparna kändes som att ta i ett öppet sår och så dök en märklig knöl/blåsa upp på underläppen. Alltså vad är det här?! 


Ser rätt fint ut på bilden va? Fick nöja mig med bara tidningen och min kära Redbull till slut, haha.

#livetärorättvist

2 kommentarer:

  1. Det är så jobbigt när man har en klar bild i huvudet hur en sak ska smaka och sedan när man väl äter den och blir besviken. Ja då är det inte roligt alltså. Men skönt att ananasen inte gjorde dig besviken iallafall. Är själv en riktig ananasälskare och tycker det är så sjukt gott! Även frukt och grönsaker överlag gillar jag mycket då jag ibland kan tycka det är minst lika gott som godis faktiskt hihi :) Men väldigt synd att du verkar vara allergisk mot ananas. Min morbror är allergisk mot jordgubbar och det är ju bland det värsta man kan vara då det verkligen hör sommaren till kan jag tycka.

    sv: Tack så hemskt mycket fina du för dina ord och din pepp! Det är så skönt med dig då du förstår vad jag går igenom verkligen och inte dömer en efter ens handlingar heller. I mångas ögon och öron kan man ju bete sig sjukt konstigt bara för att man inte vågar ha jeans eller liknande. Så jobbigt när dom inte förstår den bakomliggande orsaken utan bara tycker man är konstig liksom.. Det är verkligen ett heltidsjobb att orka och försöka tackla anorexins röster och viljor.

    Haha jag älskar verkligen farmen och är helt fast alltså! Tycker att det borde gå varje dag och med 1 timmes programtid varje gång. Det är ju så mycket som händer och man vill ju inte missa en sekund! Ska bli intressant att se vem som blir vald till andra kämpe imorgon också. Tycker det är ett skönt gäng överlag måste jag säga och Ylva alltså haha! Den kvinnan är ju bara för härlig alltså. Höll ju på att dö när hon dansade med Amanda och när Alex gav hon en puss på munnen haha!!! x')

    SvaraRadera
  2. Anananas jobbar så... de tär faktiskt väldigt få som kan äta färsk anananas utan att känan av det litegrann. Din reaktion var ju värre än normalt kanske men även jag som tål allt känner att det svider om jag äter just ananas. Det är något den innehåller som är en rätt stark syra..

    SvaraRadera

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)