Sofia Vähäjylkkä: Mitt helghoroskop

fredag 27 mars 2015

Mitt helghoroskop

Blir alltid lika förvånad när horoskop stämmer så väl. Horoskopet nedan kommer från den här fantastiska bloggen som jag rekommenderar er varmt att följa om ni är lika sålda på astrologi som jag. Eftersom jag är cusp (född mellan två tecken) så läser jag även lejonet trots att jag är född som jungfru. Idag stämmer dock jungfrun bäst. Har hela dagen varit enormt känslig för alla ljud och intryck, haft lust att stänga in mig i en ljudisolerad koja i skogen så att mitt huvud och mina sinnen kan få ro. Det höll på att sprängas där ett tag, utan att överdriva. La mig i min säng med hög volym i lurarna för att stänga ute alla ljud utifrån och låg där ett bra tag i min ensamhet. Bara ett litet klirr från köket ville förstöra hela min tankeverksamhet. Ibland behöver jag bara få vara med mig själv i tystnad och det är svårt i ett hem med två föräldrar, fem syskon och en pojkvän. Dessa dagar är jag inget rolig att vara med alls, vet inte om hela grejen beror på ADHD (står i kö för utredning), medicinbiverkningar eller bipolaritet. Det är så svårt att veta varför jag beter mig på vissa sätt och när humöret svänger så extremt.

Över till nästa grej: det står om "stress inför en skoluppgift" vilket också stämmer punkt till pricka. Skriver ju högskoleprov imorgon! Gah. Läskigt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)