Sofia Vähäjylkkä: Chokladsnittar

tisdag 31 mars 2015

Chokladsnittar

Åhå, vilken dag jag haft på jobbet idag alltså. En av våra kära pojkar hade snott en nyckel som var borta i flera timmar (vände upp och ner på hela dagcentret) och på slutet var han på rymmen också. Det löste sig till slut och jag fick en stor kram och en puss på kinden innan jag åkte hem, haha. Älskar mitt jobb alltså, varje dag är ett nytt äventyr!

När jag kom hem skulle jag egentligen bara in genom dörren och vända för att ha lektion men hela min kropp sa emot. Fortfarande sjuk alltså. Ansiktet flammar upp titt som tätt och känner mig så himla tung i kroppen så fort jag slappnar av så jag och Felix bakade chokladsnittar istället. De närmaste dagarna (utom en timmes risketta på torsdag) ska jag bara vila, vila, vila.


2 kommentarer:

  1. Visst är det en härlig känsla när man älskar sitt jobb?! :D

    SvaraRadera
  2. Mums så gott! Och hoppas du snart känner dig bättre =)

    SvaraRadera

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)