Sofia Vähäjylkkä: Arg

torsdag 26 mars 2015

Arg

Både igår och idag har varit riktiga skitdagar, milt uttryckt. Vet inte vad det beror på, igår grät jag för att jag tappat bort min enda whiteboardpenna liksom. Idag är jag ledsen för att jag snart är 22 år, har inget körkort, inget jobb (vikariaten kommer ju lite hipp som happ, ingenting är säkert), jag bor hemma hos mamma och pappa och min ekonomi är kass efter att ha varit sjuk sen i september. Känns som jag sitter fast i en bur medan alla runt omkring lever sina liv för fullt. Jag känner mig bara så... ensam och hjälplös. Fittliv.

1 kommentar:

  1. Men tänk på att du kämpat och varit med om något fruktansvärt - som du överlevt på grund av din styrka. Det är större än ett jobb!
    Det kommer förr eller senare ska du se. Jag är helt säker på det :) <3

    SvaraRadera

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)