Sofia Vähäjylkkä: Min historia

söndag 22 februari 2015

Min historia


PS. Ljudet kan vara lite dåligt beroende på vilken dator/telefon ni sitter vid.
Ber er att vara snälla i kommentarsfältet och rädda världen från lite negativ energi.

6 kommentarer:

 1. Du är fantastiskt stark älskade vän.
  Är så stolt över dig ska du veta! Kommer så väl ihåg första gången vi träffades och ja du, jag måste säga att vi båda har tagit oss så jävla långt! Stor kram, saknar dig.

  SvaraRadera
 2. Fina fina du♥ Vill först börja med att säga att du är så otroligt modig som vågar dela med dig om detta hemska du varit med om. Det är absolut långt ifrån en självklarhet att våga berätta om det så som du gör och jag beundrar verkligen ditt mod att göra det då du har så rätt i att man inte ska skämmas över detta. Det är inte ditt fel att du råkat ut för detta trauma. Utan att du vågar prata om det och visa dig stark är verkligen så viktigt och ett steg i rätt riktning. Att du vågar prata om det som hänt och uppmärksamma det för att orka gå vidare och bearbeta den här händelsen. Blir alldeles rörd av ditt mod och det du gått igenom. Blir så otroligt ledsen att du ska ha behövt uppleva detta. Och jag mår säga att jag känner igen mig så mycket i det du beskriver också. Jag tycker att jag är så lik dig som människa när det kommer till din personlighet också. Jag har också alltid varit en väldigt flörtig tjej som varit lite crazy och ha haft lätt att få kontakt med killar och att prata med dem men sedan när det ska bli något av det så har jag också ballat ur och inte vågat ta tag i saken och faktiskt ses med rädsla för att vara fel eller göra bort mig. Verkligen skrämmande likt din berättelse om hur du är som person och din personlighet. Jag känner verkligen igen mig så mycket i dig som person. Du är helt fantastisk som berättar om detta. Du är en förebild för andra unga tjejer som gått igenom samma helvete som du. Du är bäst vännen och jag är så glad att du vågat dela med dig av detta då det förhoppningsvis kan ge dig ännu mer styrka att orka kämpa vidare och få din respekt tillbaka♥

  sv: Jag har inte alltid varit ett fan av söndagar jag heller faktiskt haha utan det har kommit nu på senare år då jag inte har något vettigt direkt att göra på dagarna utan att veckorna och helgerna är mest likadana. När jag däremot ska ta upp plugget igen om ett par år så är det nog annat ljud i skällan om just söndagar som favoritdag haha :)

  Så himla härligt med solsken och en känsla om att våren är på väg! Nu går vi mot ljusare tider och ingenting är omöjligt nu känns det som. Så underbar känsla. Hoppas du får en fin och mysig dag med din pojkvän och att du mår bra :) Själv så mår jag finfint. Ska gå ut och sätta mig en stund på framsidan och insupa vårluften och vårkänslorna med solen och värmen hihi♥

  Många kramar!!♥

  SvaraRadera
 3. Jag gråter för att det gör så ont i mig.
  Hur kan man utsätta en sådan fin människa för en sådan händelse?
  Hur kan NÅGON annan utsätta någon för detta?
  Som om dom anser sig ha full rätt att utnyttja andras kroppar.
  Jag tycker att du är fantastiskt stark som delar med dig av din historia <3
  Du är underbar Tosse. Glöm aldrig det <3

  SvaraRadera
 4. Kan sticka till posten imorn och kolla hur mycket det kostar mer exakt så hör jag av mig då :)

  SvaraRadera
 5. Vilken stark och viktig historia du delar med dig av! Och vilken stark och unik person du är! Tack för att du delar med dig!

  SvaraRadera
 6. Starkt att du delar med dig av detta. Jag kan verkligen inte förstå hur någon kan utsätta en annan för något sådant. Det skär verkligen i en när man hör vad du berättar. Stor kram till dig och det är verkligen inte ditt fel. Glöm aldrig hur värdefull du är.

  SvaraRadera

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)