Sofia Vähäjylkkä: Mello och kalas

lördag 28 februari 2015

Mello och kalas

Lördag igen och sista februari! Har varit över och firat min kära systerson som fyller ett på onsdag (galet vad stor mosters lillpojke blivit), sett Kalla ta VM-brons i 30 km och gått ut en vända med min lilla bebis. Känner mig helt slut av nån anledning så de senaste timmarna har jag bara legat och slappat och läst senaste numret av Hänt Bild.

Imorgon är det första dagen av fitnessfighten. Syster min har bokat in en månad med tränings- och kostschema så jag tänkte haka på henne lite på sidan av men inte fullt lika strängt. Förbud är inget som varken funkar eller tilltalar mig, haha. Men jag ser det som en investering i min hälsa. Ska bli roligt faktiskt.

Nu väntar jag in dagens delfinal av Melodifestivalen och ska snart plocka fram mina kära ostbågar som jag sedan ska ta farväl av tills nästa månad är över. Ska njuta till max!


Så här kalasfin var Bosse idag. Dör sötdöden varje gång han har den där flugan på sig!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)