Sofia Vähäjylkkä: Kommande vecka

söndag 8 februari 2015

Kommande vecka


Har knåpat ihop ett litet schema över hur kommande vecka ser ut. Ser kanske inte mycket ut för världen men det är en hel massa för mig som nyss varit sjukskriven och endast orkat med en skoldag i veckan, och ibland inte ens det. Både roliga och sorgliga saker. Träningen på tisdag blir den första sen i början av hösten (!) men det är en lugnare variant. Stav-/pinnträning som fokuserar på lite mer lugn och balans. Känns som en bra början.

Har fortfarande inte riktigt fått pli på rutiner kring kost och medicin så det lär jag jobba på mer också. Blir nog en utmanande men nyttig vecka!

2 kommentarer:

 1. Vad kul att få ta del av hur din kommande vecka ser ut! Jag har själv funderat på att knåpa ihop ett sånt här schema men jag vet inte hur man gör haha.. Så teknisk är jag minsann! ;) Jag tycker inte alls det är direkt lite du ska göra nu i veckan. Precis som du säger så är det en total förändring från att inte ha gjort i princip ingenting då du varit sjukskriven. Tycker det är bra aktiviteter och bra upplägg att börja med till en början :)

  sv: Åh tack för tipsen på lite mat kära du! Jag är en allätare verkligen så jag äter det mesta måste jag säga. Dock har jag aldrig gjort någon räkpasta innan så får googla efter lite recept hihi. Men det låter fantastiskt gott verkligen! :D

  Jag har ingen aning varför dom är så jävla ovilliga att skicka remisser. Dom tycker väl att det är för dyrt antagligen.. Men jag hoppas verkligen av hela mitt hjärta att mötet på onsdag ger något positivt och att läkaren har goda och positiva besked att komma med. Det enda jag vill är att få komma ner till Mora och det är det enda jag har i huvudet just nu..

  Hoppas du får en fin dag vännen och att din dag blir jättebra! Vad ska du hitta på idag? :) Många kramar♥

  SvaraRadera
 2. Låter ändå som en helt okej vecka bortsett från begravningen då såklart.. :)

  SvaraRadera

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)