Sofia Vähäjylkkä: Fettisdagen

tisdag 17 februari 2015

Fettisdagen

Blev en chilltisdag idag. Dagens lektion blev inställd men hann träffa Marie en kort sväng ändå. Fick i uppgift att se "Hustrumördaren" som går på tv idag. Inte mig emot, tycker mördare och psykopater är rätt intressanta att studera, trots vidrigheten.

Annars så är det ju fettisdagen idag! Längtar efter en stor fluffig semla med vaniljkräm i. Hur äter ni eran semla?

3 kommentarer:

 1. åh visste inte att det är fettisdagen :o dom på avdelningen har inte sagt nåt .. haha, får väl äta en sen!

  SvaraRadera
 2. Så himla gott med semla!

  SvaraRadera
 3. Jag håller verkligen med dig! Tycker också det är jätteintressant att ta del av hur mördare och psykopater fungerar och varför dem beter sig så som dem gör! Tycker psykologi överlag är väldigt intressant och skulle vilja jobba som psykolog i framtiden då jag verkligen brinner för det ämnet och vill hjälpa andra människor i framtiden som har problem!

  Jag har aldrig varit så förtjust i semlor faktiskt konstigt nog. Kan ha att göra med att när jag var liten så blev jag sjuk när jag åt en gammal semla så har blivit väldigt försiktig med sånt.. Däremot älskar jag tårtor och godis haha! :)

  Hoppas du annars mår bra idag och får en fin dag vännen <3
  Många kramar <3

  SvaraRadera

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)