Sofia Vähäjylkkä: Ett stycke frukost

tisdag 10 februari 2015

Ett stycke frukost

Skoldag idag! Var så fint väder så bestämde mig för att gå till skolan. För första gången på månader har jag frivilligt gått ut ensam och promenerat, hejat på folk och klappat en nyfiken hund. Tänkte inte ens på det förrän nu efteråt att det är första gången jag går ut och promenerar ensam sedan i höstas. Ganska sjukt egentligen. Panikångesten och folkskyggheten är nästan helt borta och jag har börjat tassa på vardagslivet igen. Njöt hela vägen till skolan och lektionen gick i rasande fart. Älskar att ha lektion med Marie, hon kan göra precis allt intressant.

Nu ska jag ta det lugnt resten av kvällen, se på Farmen och plocka fram kläderna jag ska ha imorgon på begravningen. Det blir första gången jag går på begravning och det gör mig lite nervös. Jag har haft sån tur att jag aldrig behövt förlora någon jag känner tills nu. Det ska iallafall bli fint att få ta farväl.

Ett stycke mumsfrukost. Är helt såld på detta.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)