Sofia Vähäjylkkä: En supervecka

söndag 15 februari 2015

En supervecka

Då var helgen snart förbi. Har haft det väldigt mysigt och har varit ute i det fina vädret en hel del under hela veckan. Nästa vecka har jag bara en endaste grej inplanerad och det är skolan (och några snabba grejer som att ringa till doktorn och så). Får se vad jag ska fylla ut dagarna med, vill inte dra ner på den energi jag lyckats uppnå. Blir eventuellt att satsa lite mer på att komma in i träningen igen. Kanske börja göra lite yogaövningar här hemma?

Nu ska jag göra Felix sällskap framför James Bond. Får se hur länge jag pallar innan jag dör av uttråkning, haha.

Två bilder av min fina alla hjärtans dag-morgon igår. Vacker soluppgång och syster som grillar korv.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)