Sofia Vähäjylkkä: At vårdcentralen

fredag 27 februari 2015

At vårdcentralen

Då var jag här igen. Blir en halvtimme hos psykologen, ska lägga upp en plan för de kommande månaderna och eventuellt har jag ett spikat datum för ADHD-utredning. Tror faktiskt inte riktigt själv på den diagnosen, hälften av kriterierna stämmer till punkt och pricka och hälften stämmer inte alls. Kan nog bero på en blandning mellan bipolaritet och ADHD men även om jag inte riktigt är inne på den banan så blir det iallafall skönt att få det gjort och kunna lägga det bakom sig.

Efter det blir det blodprovstagning igen. Berättade tidigare att jag fått en oväntad produktion av bröstmjölk och senaste provet visade högt på hormonet prolaktin (som styr bland annat bröstmjölken vid graviditet). Bröstmjölken försvann i några veckor men har kommit tillbaka i en liten liten mängd igen så provet ska tas om och sen gissar jag på att jag får byta nån av medicinerna. Ett himla ståhej! Känner mig lite som en försökskanin ibland med tanke på hur många mediciner jag fått trycka i mig och alla miljoner stick i armarna. Nåja, det kommer ju något gott ur det!


Dagens utstyrsel. Nya favoritbrallor och silverpjucks!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)