Sofia Vähäjylkkä: Här kommer pillerfabriken

fredag 9 januari 2015

Här kommer pillerfabriken

Då har två dagar gått. Blir eventuellt utskriven på måndag då jag mått ganska bra. Håller mig i bra stämningsläge mestadels men har fortfarande en del ångest, svårare att somna dock, även om jag äter en hel pillerfabrik känns det som.
Blodprovet jag tog igår visade hög sköldkörtelproduktion så har blivit stucken tre gånger idag för att ta ytterligare test. Visade sig inte vara lika högt idag så det är förmodligen inget som de kommer fokusera mer på, får se. Hade nästan hoppats på hypertyreos (har i princip alla symtom) just för att veta varför jag mår så här. Det hade varit sista pusselbiten liksom. Klart jag egentligen inte önskar mig en autoimmun sjukdom men är så desperat efter svar just nu.

Förövrigt så ligger pillerdosen på 100mg Seroquel, 50mg Propavan och 0,5ml Theralen till natten (även fast jag HATAR Theralen) och imorgon ska jag få testa 75mg Venlafaxin istället för 20mg Cipralex som jag haft länge nu. Fungerar medicineringen och jag är stabil på måndag får jag åka hem! Har sån hemlängtan just nu att jag inte vet vad jag ska ta mig till men samtidigt vågar jag inte lämna för tidigt.

Hoppas ni andra har det bra. Mig behöver ni inte oroa er över! Puss.


Vackra blodprovsblåmärken. Min hud verkar föredra att vara blå.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)