Sofia Vähäjylkkä: Full fart

lördag 31 januari 2015

Full fart

Pjuuuh, vilken dag. Har hållit igång ända sen jag vaknade imorse. Rummet är städat, dammat, dammsuget och våttorkat. Har sprungit ut med mattor och sopor, tvättat av snöbollar från Bosses päls tre gånger, hämtat honom från grannen som har en löpande hund (Bosses bästa kompis) och gått ut på promenad. Nu kan jag gott lata mig resten av dagen, är dock inte alls van vid det här tempot jag haft idag så när jag väl börjat har jag svårt att varva ner.

Nu har jag iallafall fått i mig lite pizza och ikväll kommer faster från Stockholm förbi en sväng. Mer planer än så har jag för närvarande inte så vi får helt enkelt se vad vi hittar på här hemma.

Kram.

1 kommentar:

 1. Åh vad duktig du är som varit så produktiv och gjort så mycket hemsysslor! Skulle också egentligen behöva städa här hemma men har liksom skjutit på det nu ett bra tag haha.. Det är inte det roligaste att ta tag i så att säga och då är det lätt att skjuta på det. Dock är det ju så skönt när det väl är gjort och man tagit sig i kragen liksom :)

  Hoppas ni får en mysig kväll tillsammans med din faster också! Älskar att umgås med min släkt även om det tyvärr inte blir så ofta eftersom vi bor rätt utspridda :(

  sv: Tack fina du! Vad glad jag blir att du tycker det hihi. Du är också superfin ska du veta♥

  Jag mår helt okej tack! Är lite trött och seg utan anledning? Sover som en stock om nätterna men sen när jag vaknar på morgonen så känner jag mig ändå inte helt utsövd konstigt nog? Är fundersam också över alla känslor som pågår i kroppen och alla tankar om hur det ska bli med allt. Ska ha ett möte med min läkare den 11/2 om behandlingshem och jag vill bara att det ska bli det datumet nu så man slipper gå omkring och vänta och tänka så mycket. Jag har en förmåga att tänka sönder saker om det inte sker nu så jag hoppas dom här veckorna går fort nu så det kan bli av någon gång. Vill verkligen ha rätt sorts hjälp och gärna nu tack!

  Hoppas du mår bra och får en fin lördagskväll :)
  Kramar♥

  SvaraRadera

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)