Sofia Vähäjylkkä: Förnuft före impuls

lördag 17 januari 2015

Förnuft före impuls

Nu har jag varit på avdelningen i två nätter sen senaste permisen och känner hemlängtan gripa tag i mig igen. Det är svårt att stå emot att åka hem men eftersom förra permissionen slutade med att jag mådde skitdåligt så får jag lägga band på mig och stanna kvar lite längre. Känner att stressen att komma tillbaka till skolan, jobbet, hemmet och mitt "vanliga liv" har minskat och då bör jag nyttja det till att jobba på att må bättre och inte stressa iväg på en gång. Stress är fruktansvärt nedbrytande just nu och det irriterar mig eftersom mitt spontana jag inte får leva ut, men så får det vara. Förnuft före impuls.

Får iallafall besök av mamma och pappa idag och så hade jag tänkt att jag tar en till permis först på måndag eftersom min utredning börjar klockan tre dagen efter. Är egentligen skönt att den är just på tisdag så den sporrar mig att stanna kvar de här dagarna när jag bara vill ut.

Ja, det var typ det jag hade att säga. Nu ska jag smälta den underbara chokladpuddingen vi fick till efterrätt och försöka hitta på någonting som får tiden att gå.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)