Sofia Vähäjylkkä: Preparing

lördag 13 december 2014

Preparing

Hej vänner. Mår inte superbra idag. Drack igår och det blev lite för mycket. Det var nyttigt på vissa sätt, att våga öppna upp mig, men samtidigt inte då jag haft en väldig ångest idag. Har sovit bort baksmällan (ingen jättefarlig men ändå) och ångesten under hela dagen. Nu väntar jag på att mamma och pappa ska komma hem från Borlänge med mat till mig. Var så sugen på Big Mac, haha.

Två böcker jag ser fram emot att läsa när jag är utomlands. Äcklig av Constance Briscoe som 
handlar om en mamma som utsätter sitt eget barn för psykisk misshandel, och Förr eller senare
 exploderar jag (The Fault In Our Stars på engelska som de flesta nog känner igen) av John Green.
Sen måste jag visa min nya ljuslykta också. 39 kronor på Ikea, ett fynd!

1 kommentar:

  1. sv. Jaha ja, ja då får du ju smaka. :)
    Krya på dig. :)

    SvaraRadera

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)