Sofia Vähäjylkkä: Fuck you, you fucking fuck

lördag 27 december 2014

Fuck you, you fucking fuck

Ganska många dagar sedan vi hördes av nu! Har inte haft tillgång till internet mer än när jag suttit och käkat på restaurang så har inte riktigt haft läge att blogga.

Nu har vi "barn" fått i oss lite mat, gått och kollat i lite affärer och nu sitter jag och tar det lugnt på mormor och morfars balkong. Tyvärr var vi tjejer med om en händelse som sänkte hela den här dagen. Var nere i en butik med massor av fina kläder, provade lite och vart sen utslängda av no reason at all. Gubben i butiken bara ryckte ifrån oss kläderna när vi sa att det inte passade (och dessutom tänkte kolla vidare) och kallade oss för "jävla svenskar" som bara går in och provar massa saker men inte köper nånting. Aldrig att vi hade med oss pengar heller, nej vi skulle ut med huvudet före, hade ingenting att göra där utan skulle dra hem till Sverige. Blev så jävla förbannad på ren svenska, sa åt han att "I understand that you have no customers", pekade finger och drog. Blir så ledsen när en butikschef beter sig så, man undrar ju vad man har kommit till för dårställe. Blir äcklad.

Ska försöka lämna det bakom mig nu, fick bara lov att spy ur mig lite. Annars har det mesta funkat bra. Vårt andra hotell som vi bor på nu är jättefint med dunderfin utsikt och vädret har varit toppen varje dag. Blir kul att komma hem till Sverige och fira nyår med bruna ben, haha.

Hoppas ni har det gott. Kram! 


2 kommentarer:

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)