Sofia Vähäjylkkä: Trapped

lördag 1 november 2014

Trapped

Hur ska jag andas när jag inte får någon luft? Vad gör jag när någon tar sig in i min kropp och orsakar en sån jordbävning att jag inte kan prata, inte gå? Hur ska jag berätta vad jag vill när jag blir förlamad och bara kan se på när folk står bredvid och inte vet vad de ska göra?

Jag är trött men kan inte sova. Är hungrig men har ingen aptit. Plötsligt har världen förändrats till något ont som vill slå på mig och min enda frizon är mitt hem. Här bryter rädslan ut för där utanför är jag för paralyserad av vad som sker att jag inte kan slappna av. Är för upptagen med att fly.


Det goda är att jag äntligen har fått kontakt med min psykolog. Vi är inne på samma spår dessutom. Kanske kommer det ett svar på vad det är som händer och vad som hänt. Jag hoppas på det.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)