Sofia Vähäjylkkä: Tio dagars frihet...

lördag 15 november 2014

Tio dagars frihet...

... har jag haft från panikångest, tills idag. Jag var naiv och trodde att den var över på riktigt då det gått så lång tid sen jag senast hade en attack och därför känns det lite som att vara tillbaka på ruta ett. Vet att jag inte ska tänka så, får istället glädjas över att ha sluppit det helvetet under en så pass lång tid. Människans psyke funkar oftast så, att det som gör ont minskas successivt hela tiden under bearbetningsprocessen. Det är likadant med våldtäkten, jag får fortfarande flashbacks och otäcka drömmar men det går hela tiden längre mellan gångerna.

Medicinen har också minskat i effekt de senaste dagarna. Som ni såg i inlägget i måndags så mådde jag sjukt bra efter att ha fått i mig lite piller igen, sen har det sakta gått neråt igen. Inte så att jag mår jättedåligt, mer som en mild depression ungefär.

Ska iallafall göra det bästa av det som återstår av dagen trots att jag känner mig lite ledsen och ångestfylld efter panikångestattacken. Äta praliner, umgås med Felix, syster och hennes pojkvän och hoppas att det blir ett fint avslut på dagen. Puss!

 Har ägnat en del tid till att redigera om lite gamla bilder. Här är lillasysters gamla hamster. Söt, va?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)