Sofia Vähäjylkkä: TACK

tisdag 11 november 2014

TACK

Även om jag mestadels känner mig som en gammal gnällkärring när jag sitter och skriver så öppet om mina känslor så kan jag inte sluta, och jag vill inte heller. Den senaste tiden har jag fått enormt mycket respons av er som läser, många bekanta men även en del jag inte känner i verkliga livet. Många har delat med sig av sina egna historier och upplevelser och det berör mig något enormt att jag kan nå ut till folk och att så många vågar dela med sig om saker som jag, och säkert inte många andra, vetat om.

Jag har sagt det förut och jag säger det igen: vi är ett team. Vi är starka. Livet går inte alltid uppåt som vi alla vet, men det går heller inte alltid neråt. Ni gör mig så stark och glad att jag på riktigt ler framför datorn, även de dagar då det känns som värst och jag funderar över vad jag gör i en värld som denna som jag inte kan hantera.

Med det här vill jag säga TACK. All kärlek till er. ♥

1 kommentar:

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)