Sofia Vähäjylkkä: Raindrops

söndag 5 oktober 2014

Raindrops

Hej bloggen! Har haft ännu en lugn helg. Blir inte mycket härj när mitt mående ser ut som det gör men just nu känns det ganska bra ändå. Har haft lyxen att ha kvar Felix i tre nätter och så stannar han inatt med och går frivilligt upp tidigt på morgonen istället för att åka hem och ha lång sovmorgon. Det kallar jag kärlek, haha.

Mina planer inför nästkommande vecka:
• ringa och avboka riskettan (såvida jag inte plötsligt börjar må som en gud)
• gå till skolan på torsdag
• gå på meditation i kyrkan med Marie på torsdag kväll
• jobba på dagcentret.10-15:30 på fredag

Tror faktiskt att det är mer positivt än negativt att komma tillbaka till DC. Jag trivs så oerhört bra där och det är få ställen som ger mig så mycket glädje som där. Även om jag inte fått jobb tror jag att det skulle vara bra för mig att komma dit och hälsa på och suga i mig all positiv energi som finns där. Kanske bryter ihop men då är jag iallafall på en plats där jag känner mig trygg.

Psykologen har jag också fått kontakt med men dit ska jag inte förrän på torsdag den sextonde. Känns läskigt att ta upp en kontakt igen. Tror jag behöver det faktiskt, har funderat på det från och till i flera månader. Kanske bara behövs ett samtal, kanske tio, jag vet inte. Oavsett så kommer det här bli bra igen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)