Sofia Vähäjylkkä: Panikångesttankar

måndag 20 oktober 2014

Panikångesttankar

Nu har jag varit tyst i några dagar igen. Ullaredresan gick bra trots att det tog enormt på psyket att trängas med tusentals människor som körde in i en med sina kundvagnar i flera timmar. Tänkte visa er lite av vad jag köpt när jag får ork och lust.

Annars har gårdagen och idag bjudit på fler panikångestattacker. Har aldrig tidigare fått det i närvaro av andra människor så det var extra läskigt att se min lillasyster bli så rädd och jag får på något sätt dåligt samvete som får min familj att gå igenom det här, trots att det känns lite lättare att någon äntligen ser hur det påverkar mig, vad det handlar om. Gårdagen var värst, antagligen har jag gått runt och ansträngt mig till hundra för att hålla det i schack under helgen så då bryter det ut när jag kommer hem och vågar slappna av igen.

Hoppas verkligen att psykologen hör av sig med ny tid så fort som möjligt. Helst innan onsdag då jag ska iväg på hjärt- och lungräddning i Leksand med hela omvårdnadsgruppen. Sist fick jag såna flashbacks av sjukhusmiljön att jag höll på att svimma så jag ska inte sticka under stol med att jag är rädd att det ska hända igen. Åh, jag blir så arg att detta ska ta sån stor plats i min vardag att jag inte kan leva som jag vill fullt ut...

1 kommentar:

  1. sv: tack så mycket, det hjälper att få stöttande ord sådär. så tack fina du! läser din text och förstår dig tusen gånger om. det är så jävla jobbigt att se sina nära och kära bli så rädda och inte kunna veta hur dem ska hantera situationen. men varken du, eller jag, får glömma att våra nära finns där för oss! har läst många av dina inlägg, du är så stark!

    SvaraRadera

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)