Sofia Vähäjylkkä: Work

onsdag 24 september 2014

Work

Vet ni vad? Jag har numera inte bara ett eller två jobb, utan tre! Inga fasta anställningar eller så, jobbar med hotellstädning sen några år tillbaka (har dock paus till i januari pga extraplugg), plus ett vikariat på dagcenter och nu ett som städtant på skolorna i Gagnefs kommun. Inte illa pinkat.

Gjorde min första dag idag och jag är nöjd. Inte alls samma stress som på hotellet utan väldigt mycket lugnare och mer spontant vilket jag gillar. De två jag arbetade med idag var också jättesnälla och jag har redan skrattat så jag hållit på att kikna, haha. På fredag ska jag dit igen. Skönt med lite extra cash i kistan och att slippa åka så långt som till Tällberg.

Det var den goda nyheten. Dock så är jag helt slut i fötterna efter den här dagen men jag har insett att det inte spelar någon roll var man jobbar. Första dagen gör en alltid slut, nya intryck, nya rutiner och allting. Men nog tror jag att det här blir mer än bra!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)