Sofia Vähäjylkkä: Höstdepp?

söndag 7 september 2014

Höstdepp?

Ibland önskar jag att jag var normal, att bloggen var normal, och att det största problemet som fanns var att H&M inte fått in den där tröjan jag ville ha, eller att sminket råkade ta slut just precis den där morgonen när jag skulle iväg hemifrån och oh my god, vad jobbigt det är. Tyvärr är jag inte den typen av person. Inte mina problem heller.

Det jag syftar på är mitt mående. Ända sedan höstvindarna tagit fart har jag inte alls mått lika bra. Vet inte om det är nån sorts höstdepression det handlar om eller att jag slutat ganska tvärt med min nattmedicin. Har gått ungefär två månader sen jag slutade ta den tror jag. Vet inte hur lång tid det "ska" ta innan jag känner hur det påverkar mig men hur som helst så är jag less på att vara så deppig. Börjar känna igen känslorna från förr, att inte tycka om mig själv, att känna mig ensam och oduglig och det gör mig... ledsen. Funderar på om jag ska ringa vårdcentralen och boka in en tid så jag kan få något annat att sova på. Den gamla medicinen har jag ingen lust att ta då den gör mig så galet trött och energilös på dagarna. Får se hur det blir.

Hoppas ni har haft en fin helg alla fina.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)