Sofia Vähäjylkkä: En sorgens dag

måndag 15 september 2014

En sorgens dag


Nej, valvakan var inte fullt så roligt som jag hade hoppats på då jag såg att Alliansens siffror var väldigt låga, redan från start kunde man se att sossarna förmodligen skulle vinna valet, vilket de också gjorde. Jag är uppriktigt besviken och ledsen, mest för att Reinfeldt lämnade besked om att han skulle avgå. De senaste åtta åren har han gjort fantastiska insatser för Sverige, för att inte nämna finanskrisen som jag, och knappt någon annan heller, ens märkt av. Han har inte prickat in alla önskemål jag haft helt korrekt, det ska jag inte påstå, men det är ingenting jämfört med vad han faktiskt gjorde. Tack Fredrik för dessa åren, du har gjort Sverige till ett enormt fint land att leva i, det säger jag från hjärtat.

Nu får jag helt enkelt bita i det sura äpplet och inse att det här är vad majoriteten av svenska folket vill. Jag tror att inom fyra, max åtta, år så kommer vi ha ett regeringsskifte igen men jag hoppas för min och alla andras skull att den nya regeringen kan hålla vad de lovat tills det sker. Gratis buss inom länet ser jag framemot och att få läsa upp mina betyg gratis på komvux. Det är väl i det stora hela vad jag ser att jag kan få ut av den nya regeringen. Japp, det känns kattskit, men nu får jag blicka framåt och hoppas på det bästa :-)

Imorgon vaknar jag till en ny värld.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)