Sofia Vähäjylkkä: Vilken morgon!

tisdag 12 augusti 2014

Vilken morgon!

Nu har jag äntligen varit till vårdcentralen med mina händer. Verkar vara karpaltunnelsyndrom precis som jag trott. En remiss är skickad till arbetsterapeuten som ska hjälpa mig med handledsskenor och berätta lite för mig hur jag ska använda händerna. Hoppas det går fort så jag blir bra snart igen!

Sen hade det hänt en liten olycka när jag kom hem. Bosse sov så fridfullt i mamma och pappas säng innan jag åkte iväg till vårdcentralen. När jag kom hem hörde jag att han skällde, då stod han på sängen och hade lagt en spya på sängen. Åh, jag orkar inteeeee, hahaha. Kan inte sluta skratta. Älskade lilla gullevän...


Och ja, i min familj har vi ett eget språk för vår kära lilla hund. Har aldrig någonsin tyckt att vi är normala, haha.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)