Sofia Vähäjylkkä: Sorg

måndag 11 augusti 2014

Sorg

Har haft en fin och lugn dag idag. Pluggat lite, gått ut med hunden i morgonregnet och varit barnvakt åt kusinerna i ett par timmar. Nu på kvällen kommer den där sorgen och ledsamheten igen. Den besöker mig inte ofta, ju mer tiden går blir det allt mer sällan mellan gångerna, men den kommer. Sorgen över vad som hänt, att jag inte kan få vara fri från det. Men jag vet att det blir okej igen. Jag vet att jag blir lycklig och glad igen. Kanske redan imorgon.

We will fight to save our souls. Aldrig ska vi ge upp.

2 kommentarer:

  1. Du förtjänar att få vara lycklig! <3 Och jag tror verkligen att du kommer nå dit fullt ut snart!

    SvaraRadera
  2. Du är stark och vacker, glöm aldrig det <3

    SvaraRadera

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)