Sofia Vähäjylkkä: Karpaltunnelsyndrom?

måndag 4 augusti 2014

Karpaltunnelsyndrom?

Då har nio av tio dagar av mamma och pappas resa gått, på onsdag kommer de hem och det ska bli skönt att slippa vara extramamma här hemma, haha. Diska, laga mat, städa, ut med hunden... Känner mig som en hemmafru!

Idag har jag en hel lista på saker att göra förutom att snygga till det lite hemma. Har hittills inte kunnat stryka en enda punkt pga att de kärvänliga människor jag ringt inte har tid att hjälpa mig just nu. Suck.


Ett av de samtalen gick till vårdcentralen. Har ringt fem gånger i hopp om att få tid att kolla upp mina händer, men inget svar mer än att "vår telefonkö är fylld, prova att ringa lite senare". Helt värdelöst. Trött på att ha ont. Misstänker att jag har karpaltunnelsyndrom. I värsta fall har jag ärvt min mormors reumatism men det hoppas jag verkligen inte.

Får se vad denna saga får för slut!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)