Sofia Vähäjylkkä: Ett år

måndag 18 augusti 2014

Ett år

Är inte vilken dag som helst idag. Idag har jag och älsklingen varit tillsammans i ett år! Känns både som nyss och väldigt långt borta att det är ett år sedan vi låg i sängen och skrattade åt meningslösa saker och plötsligt vågade säga att vi älskade varandra. De flesta säger nog det efter ett tag tillsammans men för oss startade vårt förhållande just den sekunden vi vågade säga det. Det är ett av mina bästa minnen i livet. Älskar dig mitt hjärta, min andra halva.

Eftersom det är en måndag idag har jag och Felix inte kunnat setts. Tog istället med småsystrarna på en cykeltur till minigolfbanan. Hann spela sisådär tio banor innan regnet började komma och vi cyklade hemma. Såg ut som dränkta katter när vi kom hem, ni vet när jeansen kliar och har klistrat sig fast på låren. Usch, haha.

Nu väntar jag in premiären av Idol och Paradise Hotel. Något som är bra med hösten (har inte velat erkänna att sommaren antagligen är över nu) är att alla bra program startar igen. Sommaren har nästan inget vettigt alls på tablån. Ska ni se Idol eller PH? :-)

Årets PH-gäng. Hoppas på en bättre vinnare än förra säsongen, höhö.

1 kommentar:

  1. Så glad för din skull. Grattis till er på 1 årsdagen. Var ett tagsedan jag skrev till dig nu =( Kram/Wiilow

    SvaraRadera

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)