Sofia Vähäjylkkä: Vad nörden fick i sitt paket

tisdag 8 juli 2014

Vad nörden fick i sitt paket


Ett pussel! Jag vet att jag är tjugo år men det här går faktiskt inte att växa ifrån. Är mitt andra pussel av Jan Van Haasteren som är en känd holländare som gör grymt roliga motiv. I varje pussel ska man dessutom leta efter en hajfena och sen har han någonstans i bilden tecknat av sig själv också. Få saker som ger sån ro som att sätta sig och pussla och glömma omvärlden ett tag, haha. Älskar detta. Har nu hans motiv The Hotel och The Park, ska samla på mig många många fler genom åren. Nästa pussel får nog bli The Chocolate Factory.


Mellan pusslandet har jag tagit ett dopp i Långsjön, tagit en promenad med min lilla skrutt (Bosse) och tränat på crosstrainern till ett avsnitt Pretty Little Liars. Har även vant mina fötter vid mina nya sandaler men sett att de istället tappat två nitar. Som tur var var det på samma ställe på båda skorna så det syns inte. Otursskor...

1 kommentar:

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)