Sofia Vähäjylkkä: Tankar

onsdag 2 juli 2014

Tankar

Vissa dagar är jag inte alls glad i mig själv. Gamla tankar dyker upp, gamla minnen som jag helst hade velat glömma och slänga i närmsta papperskorg men det är tyvärr inte så enkelt. Vissa dagar känner jag mig helt enkelt inte hel i mig själv och jag vet att det inte är ett dugg konstigt. Jag känner mig tom när jag ser mig i spegeln och orken till saker jag egentligen tycker är roligt är som bortblåst och blir till ingenting. Vissa dagar känner jag mig bara så oattraktiv, ouppskattad, oälskad, som ett skal utan innehåll, som ett elverk uttömt på energi, som en fläck på mattan. Ibland är jag ledsen, tycker inte om att gå och lägga mig, inte att vakna upp. Det är en sån period, eller bara en sån dag idag. Och hur förjävligt det än är så måste det få vara okej. Imorgon är en annan dag, en annan tid.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)